Sunday 24 June 2012

O idee potrivita inainte de concediu

Calatorii, amuzament, locuri noi, prieteni pe masura, toate acestea sunt similare cu o vacanta pentru care am asteptat un an intreg, iar vara aceasta sunt hotarata sa imi iau revansa pentru inca un an de munca si sa ma relaxez. Primul gand care mi-a trecut prin cap a fost unde as putea gasi haine femei intr-o gama de modele cat mai mare si fara prea multa bataie de cap.

Auzisem de la o prietena cum ca si-ar fi luat o multime de haine dama cautand pe internet. Azi am rugat-o sa ne intalnim si sa-mi arate minunatiile despre care vorbea si imediat ce mi-a deschis usa apartamentului si am intrat in living, mi-am dat seama ca isi gasise cele mai dragute haine dama, in culori si modele foarte simpatice. Cel mai mult mi-au placut cele trei rochii elegante pe care si le-a comandat, fiecare dintre ele avand o dragalasenie aparte, fiind extrem de vaporoase si usor de purtat pentru ca nu au bretele, iar eleganta croielii poate face concurenta oricarei alte rochii dama pe care le avea pana atunci.

Mi-am si imaginat cum m-as duce la o petrecere imbracata intr-o astfel de rochita simpatica, dar in acelasi timp imi doream sa-mi iau si cateva fuste pentru plimbari de seara noncoformiste. Si parca mi-a citit gandurile cand o vad ca deschide usa unui dulap scotand de acolo cateva fuste dama, intr-o gama de culori care ar face invidioasa pe oricare dintre noi, doar la ideea ca ar trebui sa aiba o talie supla si putina indrazneala pentru a le purta.

Punctul forte a fost momentul in care mi-a spus cat a platit pentru cele doua fuste femei, trei rochii femei si bineinteles ca nu s-a putut abtine sa nu isi cumpere si o pereche de pantaloni dama, cu care m-a impresionat cel mai mult, pentru ca stia ca sunt pasionata in a purta un anumit model de pantaloni femei, cu care sa pot asorta o pereche de pantofi cu toc cat mai inalt.

Imi imaginam ca a lasat o multime de bani, insa surpriza a fost pe masura cand mi-a aratat documentul de plata. Am felicitat-o si pe loc am rugat-o sa-mi trimita un mail cu link-ul catre magazinul unde a putut gasi o asemenea comoara.

M-am indragostit pe tot ce-si luase si copilul din mine a avut o tentativa de a spune „o vreau eu pe asta”, insa mi-am dat seama ca nu-mi ramane decat sa pornesc computerul si sa caut un magazin cu rochii online ieftine, unde imi imaginam clar ca voi putea gasi o adevarata garderoba de stiluri si culori, doar sa ma hotarasc ce anume sa aleg.

Aproape ca am lasat-o uimita de graba cu care am plecat spre casa, nu de alta, dar aveam senzatia ca parca toata lumea ar fi intrat in acel moment online si ar fi comandat tot ce era mai dragut si eu as fi ramas fara nimic. Ma incita ideea ca nu am sa mai umblu prin magazine aglomerate si am sa-mi pot savura cafeaua alegand in liniste culorile si modelele cu care sa-mi incarc valiza pentru concediu, cautand rochii magazin online si uitand de tot timpul pierdut printre standuri.

Dupa vreo doua ore de browsing, cosul meu era suficinet de plin incat sa pot spune ca am avut o zi de shopping reusita. In mod deosebit mi-am cautat rochii ieftine online, din care nu m-am putut abtine si am ales fix cinci modele, iar la capitolul fuste m-am axat in mod special pe cele in culori vii potrivite pentru plimbari de seara la malul marii.

Acum nu-mi mai ramane decat sa-i multumesc bunei mele prietene, sa cumpar biletul de vacanta si bineinteles sa astept sa treaca cele mai grele zile din an, acelea care mai sunt pana la plecare.

No comments:

Post a Comment