Saturday 28 April 2012

Acum ai de unde alege preturi bune

Fara sa vrem, constransi fiind de realitatea economica pe care trebuie sa o traversam si careia trebuie sa-i facem fata, am fost nevoiti sa devenim niste mici analisti economici pentru preturile pe care suntem nevoiti sa le platim la achizitionarea oricaror produse, indiferent de natura acestora, fie alimentare, fie pentru servicii sau imbracaminte, ca sa nu mai vorbim despre produsele de folosinta indelungata care de regula detin o cota mai ridicata in ceea ce priveste pretul.

Actionand in aceasta modalitate vom putea chiar sa constrangem prin comportamentul nostru pe acei comercianti care considerea ca pot iesi in piata cu preturi ridicate artificial si ca oricum produsele pe care le vand vor fi cumparate. Eroarea este a lor, fiindca odata cu aparitia si diversificarea modalitatilor de informare in masa, pe care mai ales internetul le promoveaza, o mare parte a clientilor isi vor orienta cautarile pentru gasirea celor mai bune preturi si servicii catre vanzatorii care au inteles ca profitul serios se realizeaza prin cresterea volumului de vanzari si nu prin cresterea preturilor produselor.

Pentru a intelege mai usor cum functioneaza aceasta modalitate de cautare a unui pret rezonabil, care sa reflecte corect si valoarea produsului, dar sa aduca si un profit vanzatorului, ne vom orienta atentia catre unul dintre cele mai utile produse electrocasnice care nu ar trebui sa lipseasca din gospodaria noastra. Este vorba despre un sistem de climatizare, care va deveni principala sursa de aer racoros in timpul celor cateva luni de vara pe care trebuie sa le traversam in fiecare an.

Desigur ca achizitionarea sa pleaca in primul rand de la bugetul pe care il putem aloca, iar informarea trebuie sa fie cu adevarat rigurosa. Prin cautarea cu ajutorul internetului a unor aparate de aer conditionat preturi, aveti avea sansa de a intra in adevarata lume a preturilor pe care principalii comercianti le ofera clientilor dornici sa achizitioneze acest tip de produs electrocasnic.

Din moment ce ati decis ca puteti aloca o anumita suma pentru cumpararea acetui sistem de climatizare, trebuie in mod obligatoriu sa observati daca caracteristicile respectivului aparat de climatizare se pot incadra in cerintele dumneavoastra. Cand ne referim la cerinte, acestea sunt marcate de o serie de puncte care trebuie respectate cu strictete la alegerea unui astfel de sistem pentru climatizare din lista de aparate de aer conditionat preturi.

In primul rand este vorba despre localizarea camerei fata de radiatia solara diurna pe suprafata peretelui sau peretilor exteriori ai acesteia. O camera care va fi expusa pentru intreaga zi radiatiei calorice solare si care eventual nu are un sistem de termozolatie corespunzator, va necesita un aport mai mare de putere din partea unui sistem de climatizare. In aceiasi masura, o astfel de camera care este frecventata de mai multe persoane si eventual are in functiune si aparatura electronica care functioneaza mai multe ore pe zi, atunci necesarul de putere de racire va fi suplimentat corespunzator.

Sunt doar doua exemple pe care doar un tehnician profesionist le poate aprecia corect din punct de vedere tehnic, pentru a va oferi solutia corespunzatoare in alegerea echipamentului potrivit din lista de aparate de aer conditionat preturi.

Pentru montaj, veti continua colaborarea inceputa pentru alegerea puterii compresorului aparatului impreuna cu tehnicianul firmei de instalare, care cu ajutorul echipamentelor specifice montarii acestor sisteme de climatizare va pune in functiune aparatul pe care il asteptati ca pe o salvare din fata caniculei care nu va intarzia vina.

Asa cum puteti constata cu usurinta, nu doar valoarea unui aparat ales din lista cu sisteme de aer conditionat preturi este importanta ci si dimensionarea si instalarea acestuia, doar in acest mod putand beneficia de un randament corespunzator in utilizare.


Tags: aer conditionat preturi

No comments:

Post a Comment