Thursday 12 April 2012

Cauta confort pentru utilarea bucatariei

In mod traditional, suntem atrasi de un anumit loc din casa unde indiferent de varsta ne petrecem o buna parte din timpul zilei cand nu suntem plecati. Bucataria reprezinta centrul de rezistenta al fiecarei gospodarii, este locul prin care fiecare membru al familiei trece cel putin o data in fiecare zi, fie pentru a-si bea cafeaua de dimineata, ori in week-end pentru a sta la masa cu intreaga familie. Aici se vor pregati de la simpla cafea pana la cele mai gustoase meniuri pentru sarbatorile familiei, aici va fi chiar locul unde se vor putea pune la cale in fata unui pahar cu suc de fructe viitorele aventuri din timpul concediului.

Bucataria se constituie ca un loc special al casei, oarecum mai retras, mai intim si care trebuie sa dispuna de toate utilitatile necesare pentru prepararea si depozitarea hranei. Cand ne mutam intr-o casa noua vom incerca sa inlocuim aparatura electrocasnica pentru bucatarie cu una noua si mai ales utila scopurilor pe care le avem, dar si cu alte obiecte strict necesare pentru functionarea simpla si eficienta a bucatariei.

Este important sa aveti un cat de mic aspect vizionar a ceea ce va reprezenta bucataria pentru familia voastra, in sensul capacitatii tuturor echipamentelor si obiectelor cu care o veti utila. Intr-un anumit mod veti utila o bucatarie care deserveste o familie numeroasa si in cu totul alta maniera o veti face atunci cand bucataria va fi folositoare pentru o familie formata din doar 2 sau 3 persoane. Acest aspect concura la realizarea unor economii prin adaptarea capacitatii aparaturii electrocasnice pe care o veti include.

Singurul lucru pentru care nu trebuie sa faceti nicio concesie este calitatea si fiabilitatea obiectelor cumparate, drept pentru care alegerile trebuie sa fie facute cu atentie. Fiecare dintre obiectele folosite intr-o bucatarie are gradul lor de utilizare, astfel ca printre cele mai utilizate sunt chiuvetele care vor duce greul, daca s-ar putea spune asa, pentru spalarea veselei si a alimentelor pe care le folositi in preparate.

O chiuveta bucatarie trebuie sa fie spatioasa din punct de vedere al cuvei unde se va face splarea, iar zona de depozitare a uscatorului de vase sa fie generoasa pentru a putea primi o cantitate cat mai mare, fara suprapuneri exagerate ale acestora. Veti cauta o chiuveta bucatarie care sa poata raspunde cerintelor spatiului de care dispuneti, astfel ca se vor putea gasi chiuvete care se pot instala in colt, sau care va pun la dispozitie doua cuve pentru spalat.

Spre exemplu o chiuveta franke poate indeplini aceasta cerinta, in plus pentru variatele clasice, in linie, se vor putea alege chiuvete cu una sau doua cuve identice ca marime, ori cu o cuva obisnuita si una ovala speciale pentru spalarea legumelor. In functie de dispunerea blatului de lucru din bucatarie trebuie sa fiti atenti pentru a alege o chiuveta franke potrivita cu pozitionarea cuvei, spre stanga sau spre dreapta in functie de locul unde se intinde blatul de lucru. O chiuveta franke se va putea incorpora in blatul de lucru sau daca nu doriti aceasta manevra va putea fi independenta de acesta prin fixare peste mobilierul care mascheaza zona chiuvetei.

Este important sa alegeti o chiuveta bucatarie care sa poata fi spalata usor, asta din persepectiva faptului ca depunerile de calcar provenite din apa vor face dificila aceasta operatiune prin alocare unui efort suplimentar si consumarea unor solutii pentru detartrare. O chiuveta franke poate salva toate aceste inconveniente datorita materialului si acoperirilor speciale cu care este fabricata, astfel incat curatirea dupa folosire va fi extrem de usoara.

Pentru completarea cu alte obiecte utile in bucatarie aveti posibilitatea de a alege un set de electrocasnice franke, care se vor putea integra in conceptul special pe care doriti sa-l oferiti spatiului din bucatarie.


server dell, server dell

No comments:

Post a Comment