Tuesday 24 April 2012

Sfaturi utile.

Cateva cuvinte despre modul in care se foloseste racleta. In momentul in care cerneala este prea groasa si va trece greu este clar nevoie de mai multa presiune pentru a putea trece, insa presiunea prea mare cauzeaza mult materialului in sensul ca imprastie inegal cerneala si ca de multe ori pe print ies foarte multe umbre, daca cerneala insa are vascozitatea buna atunci poti face un print excelent miscand racleta numai o data pe suprafata ecranului. La culorile inchise apasatul foarte tare are de asemenea efecte nocive deoarece intra vopseaua prea mult in interiorul materialului si nu este prea lucioasa. Incercati sa aplicati vopseaua cat de bine puteti pentru ca este pe urma destul de greu sa reparati un print de calitate slaba.

     O importanta extrem de mare o are si vopseaua ca si calitate pentru ca textura ei poate diferi in functie de marca. Sunt unele care au o consistenta mai groasa si care pe ele exista instructiuni sa fie folosite cu un dizolvant care ne poate ajuta sa o diluam sau sa obtinem mai multa, dar de regula aceasta tehnologie o folosesc cei care au mai multa experienta pentru cei amatori este recomandabil sa foloseasca vopseaua la o consistenta mult mai tare pentru ca poate scapa de pe material in locuri nepermise. Oricat de multe sfaturi ati primi in etapa de amestecare si oricat de mult ati incerca sa le executati ca la carte multa lume reuseste sa creeze multa mizerie si dezordine pe placa. Am cunoscut oameni care efectiv in acest proces nu se patau pe haine deloc si aveau ecranul plin de cerneala si altii care erau murdari din cap pana in picioare doar uitandu-se la presa. Este mai bine daca puneti o cantitate mica de cerneala pe spatele ecranului, trebuie sa pui indeajuns cat sa poti face o cantitate de printuri fara a se usca, dar trebuie avut grija sa nu muradariti foarte mult racleta intre printuri. Aceste tehnici de serigrafie si de personalizare pot fi foarte utile pentru cei ce de abia acum incep aceasta afacere sau mai ales pentru producatorii mici si neexperimentati. Produsele care pot fi imprimate sunt , pixuri, brelocuri, brichete, carti de vizita, semne psi, indicatoare avertizare, serigrafie tricouri, agende. Poti folosi pentru asta o companie de serigrafie bucuresti ( seligrafie bucuresti ).  Ea poate face personalizare obiecte, serigrafie textile si imprimare tricouri bucuresti. Evident aceste produse se fac cel mai usor si cel mai repede in cadrul unor firme specializate in domeniu care folosesc tehnologie mai scumpa , mai moderna si care are o rata mult mai mare de succes decat un atelier simplu amenajat in interiorul casei tale. Aceste ateliere specializate pot executa mai multe lucruri, si evident le pot face mai bine. Plus ca de ce sa nu recunoastem la scara industriala preturile sunt  mult mai mici pentru ca forta de munca este mai putina, totul este automatizat, deci se platesc mai putine salarii si sunt mai putine cheltuieli ceea ce rezidua intr-un pret total mult mai mic si efort zero pentru beneficiar care obtine ceea ce doreste intr-un timp scurt si fara sa-si murdareasca mainile.

    Speram ca sfaturile noastre sa va fi fost de ajutor si sa incercati sa cautati pe internet firme specializate in seligrafie care va pot face aceste lucruri mai ales ca puteti lua legatura cu ei pe internet si va pot trimite comenzile acasa.

No comments:

Post a Comment