Sunday 8 April 2012

Aer conditionat la ciorapi, ultima moda la ciorapi in materie de fite

Atunci cand citim sau auzim despre aer conditionat, ne gandim la diverse utilaje, aparate si tehnologii menite sa dea aer rece si proaspat intr-o camera sau cladire, in timpul anotimpului cel mai calduros al anului, vara. Ne este greu ca atunci cand cineva vorbeste de aer conditionat s-ar putea referi la ceva cu totul si cu totul diferit. Uite ca se poate, si in randurile de mai jos vom dezbate tocmai aceasta ipostaza semantica noua si interesanta a acestui cuvant.

Vom vorbi in acest articol despre ultima fita in materie de moda, si anume ciorapii cu aer conditionat. Nu stiati ca exista asa ceva? Nici eu, insa uite, gratie mijloacelor mass media, aflam zilnic lucruri noi, care ne fac sa ne minunam de creativitatea umana, in continua expansiune. Cum sunt acesti ciorapi speciali? Pai ei racoresc picioarele lovite de puterea caniculei, si-n plus au si o functie estetica deloc de neglijat.

Ciorapii cu aer conditionat sunt o inventie englezeasca. Este vorba de un tip de dres stralucitor si subtire, datator de eleganta pentru piciorul feminin, eterna sursa de inspiratie si muza pentru pictori, artisti si romantici, toti uniti in jurul atractiei fata de formele voluptoase ale femeii. Poate ca pana aici nu vi se pare totusi produsul ca fiind chiar atat de deosebit. Mai avem insa de adaugat niste functii pe care acest ciorap le indeplineste. Este vorba de faptul ca acesti ciorapi originali racoresc pielea, ceea ce e in avantajul si spre bucuria femeilor pe intreaga durata a verii. Acest dres special contine niste capsule foarte mici cu substante racoritoare active, printre care cuantificam inclusiv alge marine, musetel si aloe vera. Un adevarat rasfat pentru picioarele doamnelor si domnisoarelor. In timpul zilei, aceste capsule se sparg, fiecare la randul ei, ceea ce asigura o senzatie extraordinara de racorire si prospetime. Ciorapii se pot purta de 8 pana la 10 ori, pana ce se termina toate capsulele. Ceea ce e extrem de interesant e faptul ca producatorii englezi garanteaza in mod solemn ca dresul nu se poate rupe, chiar daca la o prima vedere pare foarte fragil si nu are nici o cusatura.

In loc de concluzie, va las pe dvs., stimati cititori, sa trageti concluziile ce se impun. Stim cu totii ce veri arzatoare sunt si la noi in tara, asa ca daca vreti sa le faceti un cadou deosebit sotiilor, prietenelor sau concubinelor, atunci ciorapii cu aer conditionat e alegerea corecta. Nu numai ca vorbim de un produs extrem de util, dar e si foarte frumos, si se stie ca femeile apreciaza foarte mult latura estetica la imbracaminte. Cu acesti ciorapi speciali veti imbina ambele cerinte si veti usura viata consoartelor dvs. Cand toata lumea este transpirata si toropita de caldura, doamnele si domnisoarele vor simti pe talpile si picioarele lor arome si miresme alese, care le vor racori in mod instantaneu. In plus, faptul ca sunt atat de rezistenti este un alt mare avantaj, stiut fiind faptul ca ciorapii femeilor, si ma refer aici chiar si la modelele mai scumpe si de firma, chiar si acestea se mai rup exact atunci cand iti este lumea mai draga. Cu ciorapii acestia cu aer conditionat, femeile pot fi sigure ca au facut alegerea corecta, si din acest punct de vedere. 


aer conditionat, aer conditionat

No comments:

Post a Comment